Yritys

Laminaattituotteiden ammattilainen

Lamiline Oy on kalustekomponenttien ja -kokonaisuuksien kotimainen osaaja. Juuremme juontavat ensimmäiseen suomalaiseen korkeapainelaminaattia taivuttaneeseen yritykseen, joka toi menetelmän maahan 70-luvulla. Toimimme alalla jo kolmannessa sukupolvessa ja olemme alamme edelläkävijä. Se on meille kunnia-asia. Toimintamme perusteena ovat kitkaton ja joustava palvelu sekä tinkimättömän korkea ammattitaito.

Lamilinen pääpilareita ovat taivereunaisten kalusteovien sekä työtasojen valmistus. Meillä on oma ensiluokkainen korkeapainelaminaattimallisto, jonka lisäksi kauttamme saa myös tunnetuimpien valmistajien laminaattipinnoitteita erilaisiin projekteihin. Valmistamme standardi- ja erikoismittakalusteita jokaiseen tarpeeseen.

Haluaisitko tarjota asiakkaillesi trendikkäitä sekä kestäviä tuotteita? Meiltä saat tarvittavat myyntimateriaalit käyttöön myymälääsi sekä korkealuokkaisen ja asiantuntevan palvelun. Valitsemalla meidät toimittajaksi molempien osapuolten menestyminen on varmasti taattu!

Kuluttaja-asiakkaillemme tarjoamme lähinnä Pohjois-Savon alueella mm. kodin kiintokalusteita, kuten keittiöitä, kodinhoitohuoneen, wc:n sekä kylpyhuoneen kalusteita.

Tervetuloa yhteistyökumppaniksemme sekä asiakkaaksemme!