Sisustussuunnittelu

Sisustus- ja tilasuunnittelu

Sisustussuunnittelija Paula Björn palvelee Pohjois-Savon alueella.

Valmistuin Tampereen sisustusakatemiasta vuonna 2012 ja sisustaminen on aina ollut lähellä sydäntä. Sisustussuunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan toiveista ja tarpeista. Tavoitteena on aina asiakkaan näköinen kokonaisuus. Ilmaisella tutustumiskäynnillä käymme läpi muutosta kaipaavan kohteen ja budjetin, käynnin jälkeen annan tarjouksen sisustussuunnitelmasta. Hinta määräytyy aina projektikohtaisesti.

Sisustussuunnittelu ei ole ainoastaan värien, materiaalien, kalusteiden, tekstiileiden, esineiden ja huonekalujen yhteensovittamista, vaan sisältää myös paljon asioita tilan käytännöllisyydestä, toimivuudesta, akustiikasta, harmoniasta ja esteettisyydestä. Suunnittelun kohteena tyypillisesti ovat kodit, yksittäiset tilat, uudisrakennukset, saneerauskohteet sekä vapaa-ajan asunnot. Oli kyse sitten yhdestä tilasta tai suuremmasta projektista räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Suunnittelun osa-alueita:

Pinta- ja värisuunnittelu
Tekstiilisuunnittelu
Valaistussuunnittelu
Kalustesuunnittelu
Kiintokalustesuunnittelu
Tilasuunnittelu
Sisustuksen viimeistely

Suunnitelman valmistuttua saat itsellesi värillisen pohjakuvan, josta käy ilmi mitat, kalustejärjestys, värit, tekstiilit ja kaikki muu sisustukseen vaadittava. Piirrän myös tarvittaessa perspektiivikuvan kohteesta sisustuksen hahmottamista tukemaan. Lisäksi suunnitelmaan sisältyy materiaaliluettelo, johon on koottu kaikki tarvittavat hankinnat ostopaikkoineen, kuvineen ja hintoineen. Olen käytettävissänne, oli tarve sitten pienelle tai suurelle muutokselle! Hinnat ovat aina projektikohtaiset, eikä tarkkaa hintaa voi etukäteen antaa ennen paikan päällä käyntiä.

Konsultointikäynti

Sisustuskonsultaatio tapahtuu paikan päällä kohteessa ja aikaa varataan muutama tunti suunnitteluun. Yhdessä asiakkaan kanssa käymme läpi tilan ongelmakohdat sekä niiden ratkaisut, ideoimme yhdessä ja annan myös vinkkejä. Voimme myös esimerkiksi miettiä uutta kalustejärjestystä tilaan sopivaksi, katsoa pintamateriaalia seinille, ym. Konsultointikäynti on mahdollista järjestää myös esimerkiksi sisustusmyymälässä.

Myyntistailausneuvonta

Mikäli olet päättänyt myydä esim. asuntosi ja haluaisit siitä houkuttelevan ja myyvemmän näköisen, voit kääntyä puoleeni. Annan vinkkejä kohteessa kuinka saat pienilläkin muutoksilla asunnon upeaan myyntikuntoon.

 

Pyydä minut ilmaiselle tarjouskäynnille!
Yhteydenottopyynnön voit lähettää osoitteeseen: paula.heiskanen@lamiline.fi